Menu
EUR
Op maat gemaakte houten meubels voor in je badkamer en toilet!

Op maat gemaakte houten meubels voor in je badkamer en toilet!

Door: Rosalina Reacties: 0

Op maat gemaakte houten meubels voor in je badkamer en toilet!

Wil jij je badkamermeubel en toiletmeubel zelf samenstellen? Bij René Houtman maken we jouw droom badkamermeubel en toiletmeubel werkelijkheid.

 

Een houten badkamermeubel dat bij je past

Bij René Houtman Interieurs vind je altijd een houten badkamermeubel dat bij jou past. In onze eigen werkplaats kunnen we maatwerk leveren, waardoor elk ontwerp aangepast word aan jouw persoonlijke wensen en afmetingen van de badkamer. Of je nu voorkeur hebt naar een robuuste eiken wastafel of een teakhouten wastafel, wij realiseren nieuwe ontwerpen die aansluiten op jouw interieur.

 

Hoe onderhoud je de houten meubels?

Het onderhouden van een houten badkamermeubels is eenvoudiger dan je misschien denkt. Regelmatig schoonmaken met een droge, zachte, pluisvrije doek. Om het hout waterafstotend te maken kun je ervoor kiezen om hout te lakken of te behandelen met een waxolie. Bij lak wordt er een laag over het hout gezet, waardoor het water niet in het hout trekt. Voordeel van lak is dat er weinig omkijken naar is. Bij waxolie wordt de buitenste laag van houtsoorten harder gemaakt en wordt het hout verzadigd met olie, zodat vuil en vocht er moeilijk in kunnen trekken

Bij René Houtman kunnen we het meubel ook behandelen tegen spatwater voor €50,-. Het meubel krijgt dan een 2-laags volledige behandeling.

 

Welke houtsoorten worden er gebruikt?:

Bij René Houtman Interieurs is er een uitgebreide selectie van houtsoorten die perfect passen bij elk interieur project. Wie opzoek is naar gebruikt hout met een strakke uitstraling komt al snel uit bij eiken wagonplanken. Bij schaafbewerking worden de ruwe zijdes van de planken glad gemaakt, omdat een schaafdiepte van slecht enkele millimeters aangehouden wordt, blijven de specifieke karaktereigenschappen behoeden. Het resultaat is een levendige plank waarin donkere groeven een schitterend contrast vormen.

Grenenhout is een veelgebruikte houtsoort afkomstig van de grove den ( Pinus sylvestris) en andere soorten in het geslacht Pinus. Het is een zachthout dat veel wordt gebruikt in de bouw en voor het maken van meubels. Grenen heeft een lichte kleur die kan variëren van wit tot lichtgeel, met een kenmerkende graanstructuur. Grenen is populair door zijn rustieke uitstraling in landelijke stijl.

 

Nieuw eiken verouderd hout heeft een verweerde originele oud ogende structuur door borstelen en tuimelen, waardoor het de uitstraling geeft. Teakhout en tropisch hardhout zijn perfect voor badkamers of andere vochtige ruimtes

Geschaafd oud eiken is vervaardigd uit rustiek Europees eikenhout. Dit betekend dat het licht rustiek is en noesten bevat waardoor het een rustieke uitstraling geeft. Het eiken hout is 4-zijdig machinaal vlak en glad geschaafd en gedroogd.

 

 

 

Landelijk sfeervol met hout:

Een landelijk badkamermeubel is tegenwoordig te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Zo kunt je bij ons kiezen uit een meubel met een enkele spoelbak  of een dubbele spoelbak. Laat je keuze onder meer afhangen van de omvang van de ruimte en gebruik van het meubel. Twijfel je over een enkele- of dubbele wastafel? Neem contact met ons op!

 

Landelijke toiletruimte

Het inrichten van een toilet in landelijke stijl kan een uitdaging zijn, vooral omdat het meestal om een kleine ruimte gaat waar weinig ruimte is voor meubels. Dit betekend niet dat het toilet maar achterwege gelaten moet worden. Bij René Houtman Interieurs weten we namelijk als geen ander hoe we een landelijke sfeer kunnen creëren in elk toilet. Overweeg bijvoorbeeld je standaard toiletrolhouder te vervangen door een landelijke toiletrolhouder. Als je toilet een wastafel heeft, kan een robuuste of industriële kraan zorgen voor een landelijke uitstraling. Om de ruimte extra aan te kleden kan er gekozen worden voor een oud eikenhouten toiletplank. Het biedt de perfecte plek om diverse landelijke decoraties te plaatsen voor de landelijke sfeer.

 

 

Hulp nodig met ontwerpen/inrichten?

Zie je door de bomen de houten meubels niet meer? Bekijk dan ons brede assortiment ( https://www.renehoutman.nl/nieuw-binnen/ )  van alle meubels online. 95% van alle houten badkamermeubels ( https://www.renehoutman.nl/badkamer/landelijke-badkamermeubels/ )  en toiletmeubels ( https://www.renehoutman.nl/toilet/toiletmeubels-toiletkasten/ )  maken we zelf, hier kunnen we dus ook maatwerk ( https://www.renehoutman.nl/blogs/maatwerk-producten/ )  in leveren. Nog geen resultaat? Chat, mail of bel met ons voor advies of kom langs in onze showroom (https://www.renehoutman.nl/blogs/landelijk-wonen/wij-gaan-verhuizen-nieuwe-showroom-rene-houtman-in/) waar een ervaren medewerker je zal helpen. Neem contact met ons op!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »